OVER ONS

Welkom op onze site! U treft hier informatie aan over ons concept met als slogan;

“Erfpacht geeft (ver-)koopkracht”!

Regionaal Grondbezit is opgericht door en bestaat uit makelaars, met jarenlange praktijkervaring. Het faciliteert het aanbieden en verkopen van woningen en appartementen op erfpacht, ook wanneer deze ten tijde van het aanbieden nog op eigen grond staan.

Dit is een alternatieve verkoopmethode, die aan meerdere partijen voordeel oplevert. Voor verkopers van woningen en appartementen nemen de verkoopkansen met minimaal 100% toe. Maar ook kopers hebben meer mogelijkheden om hun woonruimte aan te kopen, dus hun koopkracht stijgt..

Wij werken niet rechtstreeks met particulieren, maar altijd via makelaars- en/of hypotheekkantoren door het hele land.

Zo zijn er de afgelopen periode al ca. 200 woningen/appartementen op erfpacht verkocht met een gemiddelde looptijd van slechts 81 dagen!

Kijkt u eens op de banner onderaan deze pagina; daar vindt u een selectie van woningen en appartementen die inmiddels al succesvol en snel zijn verkocht via ons concept.   
  een greep uit de ca 250 succesvolle transacties:  
  Spelbergsweg 67 Enschede *** Oostzeestraat 7 Emmeloord *** Stadhouderserf 9 Hoevelaken *** Vlasland 44 Leusden *** Klooienberglaan 124 Zwolle *** Veltumse Kleffen 30 Venray *** Postillonstraat 18 Breda *** Struweel 29 Zeewolde *** Van Oldebarneveltstraat 68 Nijkerk ***